Condicions generals de reserva i normes de la casa

La formalització de la reserva implica l’acceptació de les següents condicions:


  • RESERVA

Per fer formalitzar la reserva cal fer una paga i senyal per transferència bancària (en 3 dies després d'haver confirmat la reserva amb el propietari, sinó s’anul·larà automàticament la reserva). La resta de l’import s’abonarà a l’arribada de la casa juntament amb la taxa turística i el suplement (30€) per animals si escau.

  • ANUL·LACIÓ DE LA RESERVA

L’anul·lació de la reserva dintre dels 30 dies anteriors a la data d’entrada comporta la pèrdua de la paga i senyal de la reserva.

  • FIANÇA

A l’arribada s’abonaran els 200€ de fiança en efectiu. Aquesta fiança és per casos de desperfectes o mal ús de les instal·lacions i seran retornats el dia de la sortida.

  • CHECK-IN & CHECK-OUT

L’hora d’arribada és a les 17h i l’hora de sortida és les 12 del migdia. Aquestes hores poden ser modificades (late check-in/ check-out) sempre que no hi hagi cap entrada/sortida el mateix dia. Consultar-ho amb el propietari.

  • ÚS DE LES INSTAL·LACIONS I NORMES DE LA CASA

Prohibit fumar a l'interior de la casa (fiança de 200€)

Soroll i festes: com que la casa es troba en un barri residencial tranquil, us demanem que, si us plau, respecti el descans dels veïns. En general, s'agraeix l'absència de soroll i l'abstenció de reproduir música alta a fora durant el dia. Si us plau, després de les 23:00 tingueu en compte que el silenci s'ha de cuidar minuciosament (música, crits, veus, etc.). En cas d'incompliment d'aquesta clàusula, pot donar lloc a la rescissió immediata del contracte i a l'abandonament immediat de la finca.

Es prohibeix ocupar la casa per més persones que les que figuren a la sol·licitud de reserva. L'incompliment d'aquesta clàusula donarà lloc a la recessió immediata del contracte i abandonament immediat de l'habitatge.

El client és responsable dels danys que es puguin ocasionar durant l'estada, la propietat no es responsabilitza d'accidents al recinte de la casa.

Es prohibeix fer festes de qualsevol tipus. L'incompliment d'aquesta clàusula donarà lloc a la recessió immediata del contracte i abandonament immediat de l'habitatge.

La propietat no es responsabilitza d’un ús indegut de la barbacoa.

En cas d'allotjar-se amb nens, els pares i els tutors són íntegrament responsables de la seva vigilància i tutela. La propietat declina tota responsabilitat sobre això.

En cas de robatori la propietat declina tota responsabilitat, sent el client lliure de subscriure una assegurança amb terceres persones per cobrir aquesta eventualitat.

La piscina NO disposa de servei de salvament i socorrisme, ni de vigilància als banyistes, el client assumeix la responsabilitat de fer-ne un bon ús. La propietat declina tota responsabilitat en cas d'accident.

Abans de marxar de l'allotjament:

  • La casa s'ha de deixar en ordre, llesta per ser netejada.
  • Si us plau, torneu tots els mobles on estaven en arribar.
  • Deixeu la vaixella i rentaplats nets.
  • Prohibit deixar escombraries a la casa, s'han de portar als contenidors de reciclatge del poble (es troben a l'entrada del poble).
  • Si us plau comenteu hi ha articles trencats, sigueu honestos.